Chancellor Place

Following on from the success at Holt Town Mick was asked by Dublin based Grangefield to develop a new mixed use master plan for south of Manchester Piccadilly Station.

The proposal included commercial and retail floor space together with lower density residential to the south. A large scale Health Care and Well Being centre was also,so proposed providing aimed at both the private  care market and NHS support. The existing Medlock Creek is regenerated together with a new pedestrian link across the Mancunian Way. Outline Planning consent was granted in 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

An online record of a yogi architect artist trying to stay in the flow…

%d bloggers like this: